Jojobos (simondsijų) augalinis aliejus

25.00 

Grynas jojobos aliejus turi UV spindulių faktorių SPF 4 (trumpalaikė apsauga), veikia odą regeneruojančiai, palaiko natūralų jos drėgmės balansą. Tinka visų tipų odai, ypač sausai, jautriai ir  linkusiai į spuogus. Lengvai susigeria ir nepalieka ant odos riebios plėvelės. Naudojamas galvos odos ir plaukų priežiūrai.

Talpa:
Odos tipas: , ,

Neturime

Užsisakykite priminimą el. paštu arba teiraukitės +370 699 49021

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Ingredients

Simmondsia chinensis seed oil.

Bendra charakteristika

Jojobos (simondsijų) aliejus puikiai susigeria į odą, lengvai absorbuojamas, nepalieka riebaus blizgesio, suteikia odai aksomininę išvaizdą, gali ilgai išbūti neapkarsdamas. Turi UV spindulių faktorių SPF 4 (trumpalaikė apsauga) faktorių, kuris galimai saugo odą nuo neigiamų saulės ultravioletinių spindulių poveikio, veikia regeneruojančiai ir minkštinančiai, ramina ir palaiko natūralią jos drėgmę.

Fizinės savybės

Aukso geltonumo, skystas vaškas, beveik bekvapis. Suskystėjimo temperatūra – apie +12° C. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0.864 g/cm3.

Pagrindiniai aliejaus komponentai

Vaškai iš ilgos alkoholių grandinės bei riebiųjų rūgščių, riebiosios rūgštys: daugiausia gadoleino (C 20:01), apie 70% ir oleino (C 18:01) apie 12%, vitaminai ir lecitinas.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Atsižvelgiant į jo chemines savybes, šis aliejus negali apkarsti, t.y. praktiškai negenda. Grynas jojobos (simonsijų) aliejus turi UV spindulių faktorių SPF 4 (trumpalaikė apsauga), veikia regeneruojančiai, palaiko natūralų odos drėgmės balansą. Tinka visų tipų odai, ypač sausai, jautriai ir odai linkusiai į spuogus. Lengvai susigeria ir nepalieka ant odos riebios plėvelės. Rekomenduojamas, kaip ekskliuzyvinis masažo, regeneracinių preparatų, ir produktų, skirtų deginimuisi saulėje komponentas. Palengvina rankų slydimą masažo metu. Rekomenduojamas galvos odos ir plaukų priežiūrai.

Jį galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus bei aliejus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio aliejaus.

Pastaba

Visuotinai priimtas pavadinimas „jojobos“ (simondsijų) aliejus, chemijos požiūriu, neteisingas. Vertinant jį pagal cheminę sudėtį, jis yra – skystas vaškas.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš vartojimą suplakti!

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie augalinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Užsisakykite priminimą el. paštu arba teiraukitės +370 699 49021