Abrikosų branduolių augalinis aliejus

27.00 

Jis gerai absorbuojamas odos, veikia regeneruojančiai, raminanančiai, minkštinančiai, tinka sausos ir jautrios odos priežiūrai.

Talpa:
Odos tipas: ,

Neturime

Užsisakykite priminimą el. paštu arba teiraukitės +370 699 49021

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

INCI

Prunus armeniaca.

Bendra charakteristika

Abrikosų branduolių augalinis aliejus yra klampi medžiaga, išgauta šalto spaudimo būdu iš abrikosų vaisių. Šis augalinis aliejus yra plačiai naudojamas aromaterapijoje, nes kartu su eteriniais aliejais ir kitais veiksmingais komponentais, dėka mažos savo molekulinės masės, jis lengvai prasiskverbia į tarplastelinę erdvę ir pasiekia giliausius odos sluoksnius. Aliejus puikiai tinkmas naudoti odos priežiūrai ir savo gryna forma. Jis teigiamai veikia odą ir visą organizmą. Jo sudėtis yra labai panaši į odos riebalinių liaukų sekreto sudėtį, todėl oda jį labai gerai toleruoja ir absorbuoja, ko negalima pasakyti apie mineralinius aliejus.

Fizinės savybės

Šviesiai geltonos spalvos aliejingas skystis, beveik bekvapis. Santykinis tankis, esant +20°C – apie 0,917  g/cm3.

Pagrindiniai aliejaus komponentai

Nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausia oleino (C18: 1) apie 66%, linolo (C18: 2) apie 25%, sočiosios riebalų rūgštys: palmitino (C16: 0) »apie 5%, stearino (C18: 0) apie 1,5%, vitaminai A ir E, lecitinas.

Savybės

Aliejus yra pakankamai skystas, gerai įtrinamas ir lengvai įsigeria į odą. Jo savybės yra panašios į migdolų aliejaus svybes.

Vartojimas

Šis lengvas aliejus yra gerai absorbuojamas odos, veikia regeneruojančiai, raminanančiai, minkštinančiai, tinka sausos ir jautrios odos priežiūrai. Plačiai naudojams kosmetikos gaminiuse, skirtuose veidui ir kūnui, įvairiemas masažams. Juo gali būti skiedžiami žymiai klampesni augaliniai aliejai.
Jį galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais Original ATOK eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualų mišinį.

PATARIMAS

Ruošiant preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų aktyviųjų komponentų dozavimo normų.

Kontraindikacijos

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio aliejaus.

Visa aukščiau pateikta medžiaga apie augalinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui. Prieš vartodami aliejų atsižvelkite į savo individualius poreikius bei būseną ir į šeimos gydytojo patarimus bei konsultacijas.

Papildoma informacija

Svoris 450.00 g
Talpa

Odos tipas

,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Užsisakykite priminimą el. paštu arba teiraukitės +370 699 49021