Maitinamasis veido aliejus JŪROS DUMBLIAI-ARGANAS

21.00 

Teigiamai veikia pavargusią odą. Stabdo priešlaikinius jos senėjimo procesus. Regeneruoja, stiprina ir minkština ją. Stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę odoje.

(1 pirkėjo atsiliepimas)
Talpa:
Odos tipas: , ,

Liko 2

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Bendra charakteristika

Šis maitinamasis veido aliejus yra naujos kartos bevandenė priemonė, skirta kasdienei veido ir dekolte odos priežiūrai. Šiame preparate naudojami rusvųjų jūros dumblių-laminarijos ir fukuso ekstarktai. Laminarija – itin turtinga jodu bei selenu. Ji greitina riebalų skaidymąsi, jų šalinimąsi iš organizmo, turi stipriai išreikštą atstatomąjį poveikį. Fukusas-puikiai šalina iš organizmo toksinus ir šlakus. Jis taip pat turtingas jodu, mikroelementais, augalinės kilmės hormonais ir mineralais. Šių dumblių ekstraktuose esantis platus vertingų mineralinių medžiagų spektras teigiamai veikia odą, stiprina ją. Argano augalinis aliejus savo sudėtyje turi didelę koncentraciją gamtinės kilmės vitaminų A, E ir F. Tai stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę odoje, jos stangrumo palaikymą. Šis produktas yra ypatingai ekonomiškas.

Poveikis

  • Nuostabios maitinančios šio aliejaus svybės ypač teigiamai veikia pavargusią odą
  • Stabdo priešlaikinius jos senėjimo procesus
  • Palaiko odos stangrumą bei vandens ir mineralų balansą joje
  • Regeneruoja, stiprina, minkština ir maitina odą
  • Stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę odoje

Odos tipas

Tinka sausai, pavargusiai, suvytusiai, brandžiai, pažeistai odai.

Pagrindinės veikliosios medžiagos

Augalinis abrikosų branduolių, argano, makadamijų riešutų, saulėgražų ir vynuogių sėklų aliejus, rusvųjų jūros dumblių laminarijos ir fukuso, gebenės ir lanksvos ekstraktai, vitaminas E.

Ingredients

Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Laminaria Digitata Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Spiraea Ulmaria Flower Extract, Tocopherol.

Vartojimas

Ant nupraustos ir dar drėgnos veido odos užlašinkite kelis lašelius regeneracinio aliejaus ir jį lengvai įmasažuokite. Susidariusi emulsija greitai įsigeria į odą, nepalieka riebaus sluoksnio. Oda tampa švelnia, skaisčia ir stangria.

Naudojant šį regeneracinį aliejų veido odos priežiūrai jis puikiai dera su regeneracine jūros dumblių kauke bei hidrofiliniais veido valymo aliejais, aromatiniais veido vandenimis ir tonikais.

PATARIMAS

Šis bevandenis preparatas ypač tinka žiemos metu. Prieš išeinant į šaltą aplinką reikia jį naudoti ant pilnai išdžiuvusios odos. Tada jis ne tik maitina ir regeneruoja odą, bet ir saugo ją nuo galimo neigiamo šalčio poveikio.

ĮSPĖJIMAS

Turi jodo. Gali padidėti odos jautrumas saulės spinduliams

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI!  Jį laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Papildoma informacija

Svoris 180.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

1 atsiliepimas apie Maitinamasis veido aliejus JŪROS DUMBLIAI-ARGANAS

  1. Lijana Bačionienė (įsigijo produktą)

    Puikus, greitai susigeria, lengvas

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.