Drėkinantis ir vėsinantis purškiklis MĖTA

15.00 

Pasižymi šaldančiu, vėsinančiu efektu. Drėkina, gaivina ir tonizuoja veido ir kūno odą. Regeneruoja ir ramina ją. Puikiai tinka po deginimosi saulėje, įvairių kelionių metu, sportuojant, dirbant kondicionuojamose patalpose.

Talpa:
Odos tipas:

Liko 2

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Bendra charakteristika

Naudojams veidoir kūno odos drėkinimui, labiausiai šiltomis vasaros dienomis, po deginimosi saulėje, įvairių kelionių metu, sportuojant, patalpose kur yra kondicionierius ir kt. Šis purškiklis pasižymi puikiu vėsinančiu poveikiu. Eteriniai garbanotosios mėtos ir pipirmėčių aliejai kartu su agurkų ekstraktu gaivina, vėsina ir tonizuoja odą. Hialurono rūgštis, koloidinis sidabras, alijošiaus gelis ir pantenolis, derinyje su eteriniais levandų, mairūnų, morkų sėklų aliejais efektyviai drėkina, regeneruoja ir ramina odą.  Flakonas aprūpintas mechaniniu purškikliu.

Poveikis

  • Pasižymi šaldančiu, vėsinančiu efektu
  • Drėkina, gaivina ir tonizuoja odą
  • Regeneruoja ir ramina ją

Odos tipas

Tinka visų tipų veido ir kūno odai.

Aromatas

Gaivios mėtos.

Pagrindinės veikliosios medžiagos

Hialurono rūgštis, koloidinis sidabras, eterinis garbanotosios mėtos, levandų, mairūnų, morkų sėklų, pipirmėčių aliejus, agurkų ekstraktas, 100% alijošiaus gelis, glicerinas, pantenolis, vanduo.

Ingredients

Aqua, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Powder, Hyaluronic Acid, Panthenol, Mentha Spicata Crispa Herbal Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Mentha Piperita oil, Lavandula Angustifolia Oil, Origanum Majorna Leaf Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Lactid Acid, Citric Acid, Phenethyl Alcohol*, Limonene* (*natūralių eterinių aliejų sudedamoji dalis).

Vartojimas

Purkšti ant odos iš 20-30 cm atstumo, stengtis, kad preparatas nepakliūtų į akis. Galima naudoti pastoviai, kai tik odai trūksta drėgmės.

Patarimas

Nenaudoti labai jautriai, sudirgusiai, pažeistai odai. Preparatas savo sudėtyje turi koloidinio sidabro. Vengti patekimo į akis.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI!  Jį laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Papildoma informacija

Svoris 260.00 g
Talpa

Odos tipas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.