Priemonė H STOP esnt kojų odos mikozei

19.00 

Mažina kojų prakaitavimą,  profilaktiškai galimai saugo odą nuo grybelinių sporų. Drėkina odą ir neleidžia jai per daug išdžiūti bei susidaryti įtrūkimams.

Talpa:
Odos tipas:

Liko 1

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Bendra charakteristika

Mūsų kojoms reikia ne mažesnio dėmesio nei kitoms kūno vietoms. Sintetinės kojinės, batai, kurie nepraleidžia oro, didina kojų prakaitavimą. Tai sukelia ir kitas įvairias kojų odos problemas. Dabartiniu laikotarpiu, pastebimas aktyvus kojų odos gribelinių ligų suvešėjimas. Sėkminga profilaktinė kova su tuom galima tik naudojant šiuolaikinę, kruopščią ir ilgalaikę priežiūrą. Į šį procesą puikiai įsikomponuoja, kaip tam tikras klasikinės kovos su odos gribelinėmis sporomis  metodas, profilaktinis papildiniys, specialus aliejinis Original ATOK preparatas H STOP. Net ir visiškai išnykus grybelinių sporų požymiams, šią priemonę reikėtų profilaktiškai naudoti mažiausiai dar mėnesį, kad išvengtumėte recidyvų ir sustiprintumėte pasiektą rezultatą. Siekiant profilaktiškai galimai apsisaugoti nuo kojų odos grybelių sporų, kartu su procedūromis, reikėtų atlikti ir kasdieninę avalynės, bei kojinių (išskalbus) dezinfekciją. Tai galima padaryti specialių dezinfektantų pagalba.

Poveikis

  • Mažina prakaitavimą,  profilaktiškai galimai saugo odą nuo grybelinių sporų
  • Drėkina odą ir neleidžia jai per daug išdžiūti bei susidaryti įtrūkimams

Pagrindinės veikliosios medžiagos

Augalinis jojobos, migdolų, sojų aliejus, eteriniai čiobrelių, gvazdikų, šalavijų, tujų aliejai, vitaminas E.

Ingredients

Glycine Soja Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Thymus Serpillum Oil, Thuja Occidentalis Leaf Oil, Eugenol*, Picea Abies Leaf Oil, Pinus Koraiensis Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Linalool*, Limonene* (*natūralių eterinių aliejų sudedamoji dalis).

Vartojimas

Pipetės pagalba ant galimai pažeistos odos dalies užlašinkite reikiamą kiekį preparato H Stop ir jį švelniai įtrinkite. Procedūrą būtina atlikti 2 kartus per dieną.

ĮSPĖJIMAS

Šio preparato negalima vartoti nėštumo ir žindymo metu, jaunesnio amžiaus vaikams. Panaudojus preparatą gerai nusiplaukite rankas, kad jo likučių jokiu būdu nepatektų ant gleivinės arba į akis.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI!  Jį laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Papildoma informacija

Svoris 260.00 g
Talpa

Odos tipas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.