Alyvuogių augalinis aliejus

6.00 

Šis aliejus ypatingai minkštinančiai veikia sausą, dirglią, labai jautrią bei skilinėjančią odą. Plačiai naudojamas įvairių kosmetikos ir masažo produktų gamyboje. Minkština odą ir palaiko jos fiziologinį tonusą. Rekomenduojamas vaikų produktų ruošimui. Tinka plaukų ir plaukuotosios galvos dalies odos priežiūrai.

Talpa:
Odos tipas: , ,

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba spauskite mygtuką žemiau

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

Ingredients

Olea europaea fruit oil.

Bendra charakteristika

Alyvuogių augalinis aliejus gaunams šalto spaudimo būdu. Pagal savo konsistenciją tai  palyginti tirštas ir klampus aliejus, kurį lengvai absorbuoja oda. Jis ją saugo  nuo nepalankaus išorinio poveikio, minkština. Išlaiko natūralią odos drėgmę. Rekomenduojamas šiurkščios, skilinėjančios, sudirgusios odos priežiūrai.

Fizinės savybės

Geltonas arba žalsvai gelsvas, aliejingas, savito kvapo skystis su išraiškingu kvapu. Suskystėjimo temperatūra – apie +10° C. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0,913 g/cm3.

Pagrindiniai aliejaus komponentai

Nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausiai oleino (C18:1) apie 77%, linolo (C18:2) apie 6%, sočiųjų riebalų rūgštys: palmitino (C16:0) apie 10%, stearino (C18:0) apie 3%, vitaminai, lecitinas, chlorofilas, karotinoidai.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Šis aliejus ypatingai minkštinančiai veikia sausą, dirglią, labai jautrią bei skilinėjančią odą. Plačiai naudojamas regeneracinių ir masažo produktų gamyboje. Minkština odą ir palaiko jos fiziologinį tonusą. Rekomenduojamas vaikų produktų ruošimui. Tinka plaukų ir plaukuotosios galvos dalies odos priežiūrai.

Jį galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus bei aliejus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio aliejaus.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš vartojimą suplakti!

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie augalinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.