Arnikų kalninių ekstraktas

12.00 

Puikus antiseptikas. Veikia užgydančiai. Stimuliuoja audinių regeneraciją. Naudojams esant uždegimas, patinimas. Tinka spoguotos, inkštiruotos odos priežiūrai.

Talpa:
Odos tipas: ,

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba spauskite mygtuką žemiau

Natūrali sudėtis

  • Be sintetinių aromatinių junginių
  • Be naftos produktų junginių
  • Be sintetinių dažiklių
  • Be parabenų
Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

INCI

Arnica montana extract in glycine soja oil.

Bendra charakteristika

Tai kalninių arnikų žiedų ekstraktas sojų aliejuje. Jis pasižymi antiseptinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Veikia užgydančiai. Stimuliuoja audinių regeneraciją. Gerai įsigeria į odą. Naudojams ęsant uždegimas, patinimas, raumenų ir sąnarių problemoms. Tinka spoguotos, inkštiruotos odos priežiūrai.

Fizinės savybės

Geltonos spalvos aliejingas skystis, turintis švelnų specifinį arnikos aromatą. Suskystėjimo temperatūra – apie  +13° C. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0,923 g/cm3.

Gavimo būdas

Gaunamas maceruojant (ekstraguojant) kalninių arnikų žiedus šalto spaudimo sojų agaliniame aliejuje.

Savybės ir panaudojimas

Pasižymi antiseptinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Išoriškai naudojant gerina kraujotaką ir medžiagų apykaitos procesus jo taikymo vietoje. Veikia užgydančiai, aktyvina granuliacinio audinio augimo procesą. Plačiai naudojamas gaminant įvairius kosmetikos preparatus bei plaukų priežiūros produktus. Ypač gerai užsirekomendavo sprendžaint įvairias raumenų ir sąnarių problemas, sklaidant paburkimus bei patinimus. Šį ekstraktą galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais Original ATOK eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualų mišinį.

PATARIMAS

Ruošiant preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų aktyviųjų komponentų dozavimo normų.

Kontraindikacijos

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio ekstrakto.

Visa aukščiau pateikta medžiaga apie šį augalinį ekstraktą yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas augalinis ekstraktas nėra skirtas gydymui. Prieš vartodami jį atsižvelkite į savo individualius poreikius bei būseną ir į šeimos gydytojo patarimus bei konsultacijas.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.