Jonažolių ekstraktas W10

24.00 

Veikia minkštinančiai, užgydančiai ir priešuždegimiškai. Jis puikiai tinka sausos, jautrios ir problematiškos odos priežiūrai. Turi natūralų UV filtrą SPF4.

Talpa:
Odos tipas: , ,

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba spauskite mygtuką žemiau

Natūrali sudėtis

  • Be sintetinių aromatinių junginių
  • Be naftos produktų junginių
  • Be sintetinių dažiklių
  • Be parabenų
Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

INCI

Hypericum perforatum extract (macerated in wheat germ oil).

Bendra charakteristika

Šis augalinis aliejinis ekstraktas yra gaunamas maceruojant jonažolių pumpurus šalto spaudimo kviečių gemalų aliejuje. Proceso metu augalinis aliejus – bazė, palaipsniui prisisotina aliejuje tirpstančiomis veikliosiomis medžiagomis, esnčiomis šio vaistinio augalo pumpuruose. Galutinis maceracijos proceso produktas yra aliejinė ištrauka – augalinis aliejinis ekstraktas.
Jonažolės augalinis ekstraktas W10 saugo odą nuo ultravioletinių saulės spindulių, nes turi natūralų UV faktorių 4. Jis puikiai susigeria į odą, aktyvina medžiagų apykaitos ir regeneracijos procesus joje. Lygina ir minkština odą. Veikia priešuždegimiškai, skatina mažų žaizdelių užgijimą. Ypač tinka sausos, jautrios ir į uždegimus linkusios odos priežiūrai. Mažina raumenų ir sąnarių skausmus.

Fizinės savybės

Raudonos spalvos aliejingas skystis, su jam būdingu jonažolių aromatu. Suskystėjimo temperatūra – apie +10° C. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0,925  g/cm3.

Gavimo būdas

Gaunamas maceruojant (ekstraguojant) jonažolių pumpurus šalto spaudimo kviečių gemalų aliejuje.

Savybės ir panaudojimas

Jonažolių ekstraktas veikia minkštinančiai, užgydančiai ir priešuždegimiškai. Jis puikiai tinka sausos, jautrios ir problematiškos odos priežiūrai. Ramina dirglią ir jautrią odą. Teigiamai veikia stipriai saulės spindulių paveiktą odą. Aktyvina medžiagų apykaitą odoje ir jos regeneracinius procesus. Spartina mažų žaizdelių, įbrėžimų ir opų gijimą. Saugo odą nuo ultravioletinių saulės spindulių, nes turi natūralų UV faktorių 4. Tai vienas iš ekskliuzyvinių kosmetikos ir masažo preparatų komponentų. Plačiai naudojamas mažinančių sanarių bei raumenų skausmus priemonių gamyboje. Šį ekstraktą galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais Original ATOK eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualų mišinį.

PATARIMAS

Ruošiant preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų aktyviųjų komponentų dozavimo normų.

Kontraindikacijos

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio ekstrakto.

Visa aukščiau pateikta medžiaga apie šį augalinį ekstraktą yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas augalinis ekstraktas nėra skirtas gydymui. Prieš vartodami jį atsižvelkite į savo individualius poreikius bei būseną ir į šeimos gydytojo patarimus bei konsultacijas.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.