Kakavmedžių sviestas

15.00 

Jis minkština odą, palaiko joje drėgmės balansą ir lėtina natūralius senėjimo procesus. Lengvai susigeria į odą ir suteikia jai lengvą atlasinį spindesį. Tinka jautrios, sausos ir brandžios odos priežiūrai.

Talpa:
Odos tipas: , ,

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba užsiprenumeruokite paštu

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Ingredients

Theobroma Cacao Seed Butter.

Bendra charakteristika

Šiame augaliniame svieste vyrauja sočiosios riebalų rūgštys. Kambario temperatūroje jis yra tvirtos konsistencijos. Norint jį panaudoti reikalingoms aplikacijoms, būtinos atitinkamos pastangos. Kakavmedžių svieste esančios amino rūgštys suteikia jam didelį cheminį stabilumą. Todėl jis naudojamas kaip natūralus įvairių mišinių stabilizatorius. Sviestas minkština odą, palaiko joje natūralų drėgmės balansą ir lėtina senėjimo procesus. Lengvai susigeria į odą ir suteikia jai lengvą atlasinį spindesį. Tinka jautrios, sausos ir brandžios odos priežiūrai.

Fizinės savybės

Šviesiai geltonos spalvos, trapus augalinis sviestas.

Suskystėjimo temperatūra

Plius 31-350 С.

Aromatas

Beveik nepastebimas.

Pagrindiniai komponentai

Riebalų rūgšties esterai: daugiausiai oleopalmitostearino ir nesočiųjų riebalų rūgštys: oleino (C 18:01) apie 41%.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Amino rūgštys kakavmedžių sviestui suteikia santykinį cheminį stabilumą prieš oksidaciją. Sumaišius jį su kitais aliejais, jis prailgina jų tinkamumo naudojimui terminą. Sviestas minkština odą, suteikia jai skaistumą, gerina jos elastingumą. Ypač tinka jautrios, sausai ir brandžios odos priežiūrai.

Šį kakavmedžių sviestą galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti kakavmedžių sviesto.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie preparatą yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas produktas nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 260.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.