Kaštonų ekstraktas

10.00 

Gerina odos medžiagų apykaitos procesus naudojamoje vietoje. Stiprina venų ir kapiliarų sieneles. Naudojamas kuperozinės odos priežiūrai.

Talpa:
Odos tipas: ,

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba spauskite mygtuką žemiau

Natūrali sudėtis

  • Be sintetinių aromatinių junginių
  • Be naftos produktų junginių
  • Be sintetinių dažiklių
  • Be parabenų
Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

INCI

Aesculus hippocastanus extract in glycine soja oil.

Bendra charakteristika

Tai kaštono vaisių ekstraktas sojų aliejuje. Jis gerina odos medžiagų apykaitos procesus ir fiziologines jos funkcijas naudojimo vietoje. Stiprina kraujagyslių sieneles, didina jų elastingumą. Gerai susigeria į odą. Nepalieka jos paviršiuoje riebios plėvelės.

Fizinės savybės

Skaidrus, šviesiai gelsvas aliejingas skystis. Suskystėjimo temperatūra – apie – +13° C. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0,923 g/cm3.

Gavimo būdas

Gaunamas maceruojant (ekstraguojant) trintus kaštono vaisius šalto spaudimo sojų aliejuje.

Savybės ir panaudojimas

Gerina odos medžiagų apykaitos procesus naudojamoje vietoje. Stiprina venų ir kapiliarų sieneles. Naudojamas preparatų, skirtų kojų priežiūrai (ypač pavargusių, linkusių į patinimą kojų bei esant varikozei) gamyboje. Vartojamas ruošiant preparatus, skirtus plaukų priežiūrai, nes gerina galvos odos medžiagų apykaitą bei jos fiziologines funkcijas. Plačiai naudojams regeneracinių aliejų bei kremų, skirtų kuperozinės odos priežiūrai. Lengvai susigeria į odą ir nepalieka jos paviršiuje riebios plėvelės. Šį ekstraktą galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais Original ATOK eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualų mišinį.

PATARIMAS

Ruošiant preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų aktyviųjų komponentų dozavimo normų.

Kontraindikacijos

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio ekstrakto.

Visa aukščiau pateikta medžiaga apie šį augalinį ekstraktą yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas augalinis ekstraktas nėra skirtas gydymui. Prieš vartodami jį atsižvelkite į savo individualius poreikius bei būseną ir į šeimos gydytojo patarimus bei konsultacijas.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.