Nakvišų augalinis aliejus BIO

21.00 

Aliejus turi didelį kiekį gama-linoleno rūgšties. Ypatingai teigiamai veikia jautrią odą. Ramina sudirgusią, uždegiminę ir paveiktą, pernelyg dideliu saulės spindulių kiekiu, odą. Tinka plaukų ir galvos plaukuotosios dalies odos priežiūrai. Plačiai naudojamas regeneruojančių aliejų, kremų ir kaukių gamyboje.

Talpa:
Odos tipas: , ,

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba spauskite mygtuką žemiau

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

Ingredients

Oenothera biennis oil.

Bendra charakteristika

Nakvišų (raktažolių) aliejus turi didelį kiekį gama-linoleno rūgšties, kuri atlieka pagrindinį vaidmenį organizme vykdat prostaglandinų sintezę. Jis gerai absorbuojamas odos, ją regeneruoja ir ramina. Tinka sausos, jautrios, uždegimo paveiktos odos priežiūrai. Teigiamai veikia odą persikaitinus saulėje.

Kokybė

Šaltai spaustas, BIO kokybės.

Fizinės savybės

Šviesiai geltonos spalvos aliejingas skystis, beveik be bekvapis. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0,925 g/cm3.

Pagrindiniai aliejaus komponentai

Nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausia linolo (C 18:02) apie 74%, g-linoleno (C 18:03) apie 9%, oleino (C 18:01) apie 6%, sočiosios riebalų rūgštys: palmitino (C 16:0) apie 7%, stearino (C 18: 0) apie 2%, vitaminai.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Tai labai švelnus ir gerai susigeriantis į odą aliejus. Jis plačiai naudojamas regeneruojančių aliejų, kremų ir kaukių gamyboje. Ypatingai teigiamai veikia jautrią odą. Ramina sudirgusią, uždegiminę ir paveiktą, pernelyg dideliu saulės spindulių kiekiu, odą. Tinka plaukų ir galvos plaukuotosios dalies odos priežiūrai.

Jį galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus bei aliejus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio aliejaus.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš vartojimą suplakti!

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie augalinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.