Sezamų augalinis aliejus

9.00 

Produktas aktyviai stimuliuoja regeneracijos procesus odoje, minkština ją. Puikiai susigeria į odą. Palengvina rankų slydimą masažo metu. Jis turi UV spindulių faktorių SPF 4 (trumpalaikė apsauga).

Talpa:
Odos tipas:

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba spauskite mygtuką žemiau

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

Ingredients

Sesamum indicum seed oil.

Bendra charakteristika

Priskiriamas prie silpnai džiūstančių aliejų. Puikiai susigeria į odą. Aliejuje esanti didelė sezamoilio koncentracija lėtina oksidacijos procesus bei saugo odą nuo neigiamo saulės ultravioletinių spindulių poveikio. Turi UV spindulių faktorių SPF 4 (trumpalaikė apsauga). Regeneruoja ir minkština odą. Naudojamas kosmetikos preparatų ir masažo aliejų gamyboje. Veikia kaip natūralus, gamtinis stabilizatorius, leidžiantis prailginti ksmetikos priemonių galiojimo laiką.

Fizinės savybės

Geltonos spalvos aliejingas skystis, beveik bekvapis. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0,917 g/cm3.

Pagrindiniai aliejaus komponentai

Nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausia oleino (C 18:01) apie 42%, linolo (C 18:2) apie 41%, sočios riebalų rūgštys: palmitino (C 16:0) apie 9%, stearino (C 18:0) apie 5%, sezamoilis, lecitinas, vitaminai A ir E.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Aliejuje esanti didelė sezamoilio koncentracija veikia kaip labai stiprus antioksidantas. Grynas sezamų aliejus saugo odą nuo neigiamo saulės ultravioletinių spindulių poveikio. Turi UV spindulių faktorių SPF 4 (trumpalaikė apsauga). Produktas aktyviai stimuliuoja regeneracijos procesus odoje, minkština ją. Puikiai susigeria į odą. Palengvina rankų slydimą masažo metu.

Sezamo augalinis aliejus plačiai naudojamas įvairių kosmetikos preparatų ir masažo produktų gamyboje. Siekiant padidinti tų produktų galiojimo laiką, jis gali būti maišomas ir su kitais augaliniais aliejais.

Jį galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus bei aliejus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio aliejaus.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš vartojimą suplakti!

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie augalinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.