Taukmedžių (shea butter) sviestas

17.00 

Šį augalinį sviestą labai gerai toleruoja oda. Jis ją minkština, gaivina, stangrina, daro elastinga. Apsauginis UV filtras SPF 4 (trumpalaikė apsauga), atatinkamai saugo odą nuo neigiamo saulės ultravioletinių spindulių poveikio. Tinka visų tipų odos, ypač sausos ir brandžios, priežiūrai.

Talpa:
Odos tipas: , ,

Neturime

Užsisakykite priminimą el. paštu arba teiraukitės +370 699 49021

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Ingredients

Butyrospermum Parkii Butter.

Bendra charakteristika

Šiame augaliniame svieste vyrauja sočiosios riebalų rūgštys. Kambario temperatūroje jis yra tvirtos konsistencijos. Norint jį panaudoti reikalingoms aplikacijoms, būtinos atitinkamos pastangos. Šis sviestas veikia minkštinčiai.  Regeneruoja odą, palaiko natūralią drėgmės pusiausvyrą joje, lėtina senėjimo procesus. Gerai susigeria į ją. Tai puiki sausos ir brandžios odos priežiūros priemonė. Taukmedžių sviestas turi apsauginį UV filtrą SPF 4 (trumpalaikė apsauga), kuris atatinkamai saugo odą nuo neigiamo saulės ultravioletinių spindulių poveikio.

Fizinės savybės

Gelsvai balkšvas kietas sviestas.

Suskystėjimo temperatūra

Plius 35-370 С.

Pagrindiniai komponentai

Nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausia oleino (C 18:01) apie 44%, linolo (C 18:2) apie 6%, sočios riebalų rūgštys: stearino (C 18:0) apie 44%, vitaminai A ir E, suidėtingi cinamono rūgšties esteriai, lecitinas.

Aromatas

Beveik nepastebimas.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Tai labai subtilus ir švelnus augalinis sviestas. Jį labai gerai toleruoja oda. Jis ją minkština, gaivina, stangrina, daro elastinga. Apsauginis UV filtras SPF 4 (trumpalaikė apsauga), atatinkamai saugo odą nuo neigiamo saulės ultravioletinių spindulių poveikio. Plačiai naudojamas ekskliuzyviniuose regeneraciniuose preparatuose. Tinka visų tipų odos, ypač sausos ir brandžios, priežiūrai.

Šį taukmedžių sviestą galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti taukmedžių sviesto.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie preparatą yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas produktas nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 260.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Užsisakykite priminimą el. paštu arba teiraukitės +370 699 49021