Taukmedžių (shea butter) sviestas

Taukmedžių (shea butter) sviestas Padidinti

visų tipų, sausa, brandi

Skambinti +370 699 49021, +370 37 221410

6203E

Original ATOK

Nėra įvertinimų

11,00 €

Prekės kaina su PVM

  • Aprašymas
  • Įvertinimai (0)
  • Savybės
 
INCI:
Butyrospermum parkii
 
Bendra charakteristika: 
šiame augaliniame svieste vyrauja sočiosios riebalų rūgštys. Kambario temperatūroje jis yra tvirtos konsistencijos. Norint jį panaudoti reikalingoms aplikacijoms, būtinos atitinkamos pastangos. Šis sviestas veikia užgydančiai, minkština ir regeneruoja odą, palaiko natūralią drėgmės pusiausvyrą joje, lėtina senėjimo procesus. Gerai susigeria į odą. Tai puiki sausos ir brandžios odos priežiūros priemonė. Taukmedžių sviestas turi natūralų apsauginį filtrą nuo UV - 4, kuris saugo odą nuo neigiamo saulės ultravioletinių spindulių poveikio.
 
Fizinės savybės:
gelsvai balkšvas kietas sviestas.

Suskystėjimo temperatūra:
apie +33 C.

Pagrindiniai komponentai:
nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausia oleino (C 18:01) apie 44%, linolo (C 18:2) apie 6%, sočios riebalų rūgštys: stearino (C 18:0) apie 44%, vitaminai A ir E, suidėtingi cinamono rūgšties esteriai, lecitinas.
 
Savybės ir panaudojimas:
tai labai subtilus ir švelnus augalinis sviestas. Jį labai gerai toleruoja oda. Jis ją minkština, gaivina, stangrina, daro elastinga. Pasireiškia stipriu užgydančiu poveikiu. Natūralus apsauginis filtras UV - 4,saugo odą nuo neigiamo saulės ultravioletinių spindulių poveikio. Plačiai naudojamas ekskliuzyviniuose regeneraciniuose preparatuose. Tinka visų tipų odos, ypač sausos ir brandžios, priežiūrai.
Šį taukmedžių sviestą galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais Original ATOK eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualų mišinį.

PATARIMAS:
ruošiant preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų aktyviųjų komponentų dozavimo normų.
 
DĖMESIO:
produktas skirtas tik profesionalams ir išimtinai naudotinas tik kosmetikos tikslais! Naudokite tik išoriškai!
 
Kontraindikacijos:
galima galimybė individualiai netoleruoti  taukmedžių sviesto.

Visa aukščiau pateikta medžiaga apie taukmedžių sviestą yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas produktas nėra skirtas gydymui. Prieš vartodami jį atsižvelkite į savo individualius poreikius bei būseną ir į šeimos gydytojo patarimus bei konsultacijas.

Reviews

Kolkas nėra atsiliepimų

Rašykite atsiliepimą

Taukmedžių (shea butter) sviestas

Taukmedžių (shea butter) sviestas

Data sheet

Svoris 260.00 g
Talpa 100 ml
Odos tipas visų tipų, sausa, brandi