Bergamočių eterinis aliejus

21.00 

Dezodoruoja, tonizuoja, gaivina, ramina. Labiausiai tinkamas jautrios, riebios ir probleminės odos priežiūros priemonėms. Naudotinas burnos higienos preparatuose. Daugiausiai naudojamas kaip kosmetikos preparatų sudedamoji dalis.

Talpa:
Efektas: ,

Liko 3

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Ingredients

Citrus Bergamia Peel Oil Expressed.

Kilmės šalis

Italija.

Savybės

  • Dezodoruoja, tonizuoja, gaivina, ramina
  • Labiausiai tinkamas jautrios, riebios ir probleminės odos priežiūros priemonėms
  • Naudotinas burnos higienos preparatuose

Aromatas

Saldus, vaisinis, gaiviai citrusinis su vaisių – gėlių prieskoniu.

Naudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams ir patalpų oro gaivinimui.

Pagal individualias receptūras galima sukurti įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus ir aliejus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai. Čia privalu ir būtina laikytis saugių eterinio aliejaus dozavimo normų.

Aromalempos ar difuzoriaus pagalba galima gaivinti, dezodoruoti ir gryninti patalpų orą. Į užpildytą vandeniu aromalempos ar difuzoriaus talpą įlašinkite keletą eterinio aliejaus lašų ir leiskite vandeniui laisvai išgaruoti. Konkretus lašų kiekis priklauso nuo eterinio aliejaus rūšies, vandens talpos dydžio, kambario apimties ir jo ventiliacijos.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinio aliejaus dozavimo normų.

YPATINGAS ĮSPĖJIMAS

Visi citrusai pasižymi fototoksiniu efektu, todėl nereikėtų jų vartoti ant odos būnant saulėje nes gali atsirasti pigmentinių dėmių. Bergamočių eterinio aliejaus visiškai negalima vartoti vasarą ir pavasarį, kai oda yra veikiama tiesioginių saulės spindulių, nes jis yra labiausiai fototoksiškas iš visų citrusinių eterinių ir ilgiausiai išlieka ant odos, net dvi dienas.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Naudokite atsargiai, stenkitės, kad jis nepatektų į akis. Patekus gausiai plaukite vandeniu. Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie eterinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui!

Papildoma informacija

Svoris 100.00 g
Talpa

Efektas

,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.