Migdolų augalinis aliejus
9.00  Į krepšelį

Migdolų augalinis aliejus

9.00 

Veikia regeneruojančiai, raminančiai, minkštinančiai. Rekomenduojamas sausos, jautrios ir sudirgusios bei perdegusios saulėje odos priežiūrai. Yra nepakeičiamas komponentas vaikams skirtose kosmetikos priemonėse.

Talpa:
Odos tipas: , ,

Liko 2

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

Ingredients

Prunus amygdalus dulcis oil.

Bendra charakteristika

Tai lengvas, gerai pasiskirstantis odos paviršiuje ir puikiai jos absorbuojamas aliejus. Veikia regeneruojančiai, minkštinančiai, raminančiai. Rekomenduojamas kaip komponentas vaikų kosmetikos priemonėse.

Fizinės savybės

Šviesiai geltonos spalvos aliejingas skystis, beveik bekvapis. Suskystėjimo temperatūra – apie +18°C. Santykinis tankis, esant +20° C – apie 0,913  g/cm3.

Pagrindiniai aliejaus komponentai

Nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausiai oleino (C18:1) apie 71%, linolo (C18: 2) apie 21%, sočiųjų riebalų rūgštys: palmitino (C16:0) apie 6%, stearino (C18: 0 ) apie 3%, vitaminai A ir E, lecitinas.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Tai labai švelnus ir neerzinantis aliejus. Pakankamai skystas, gerai pasiskirsto odos paviršiuje ir lengvai įsigeria į ją. Veikia regeneruojančiai, raminančiai, minkštinančiai. Rekomenduojamas sausos, jautrios ir sudirgusios bei perdegusios saulėje odos priežiūrai. Yra nepakeičiamas komponentas vaikams skirtose kosmetikos priemonėse. Naudojams regeneraciniuose ir masažo preparatuose.

Jį galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus bei aliejus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio aliejaus.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš vartojimą suplakti!

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie augalinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 310.00 g
Talpa

Odos tipas

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.