Saulėgrąžų augalinis aliejus

27.00 

Šis aliejus puikiai susigeria į odą, ją regeneruoja, minkština ir švelnina. Labiausiai tinka riebios odos priežiūrai. Pastoviai ir ilgai naudojant, leidžia sumažinti poodinio sluoksnio riebalų kiekį.

Talpa:
Odos tipas:

Neturime

Teiraukitės +370 699 49021 arba spauskite mygtuką žemiau

Tinkamumas naudoti:

žiūrėti ant pakuotės BAR kodo: Geriausias naudoti iki…..

Gamintojas:

Cosmetics ATOK International s.r.o., 400 04 Trmice, CZ.

Saugus atsiskaitymas

Aprašymas

Ingredients

Helianthus annuus seed oil.

Bendra charakteristika

Tai greito išdžiūstantis aliejus, jis puikiai susigeria į odą, ją regeneruoja, minkština ir švelnina. Pastoviai ir ilgai naudojant, leidžia sumažinti poodinio sluoksnio riebalų kiekį. Kosmetikos ir masažo preparatuose rekomenduojama saulėgrąžų aliejaus kiekis – iki +20%. Esant didesnei koncentracijai, galimas per didelis odos išsausinimas.

Fizinės savybės

Sodrios geltonos spalvos aliejingas skystis, turintis charakteringą saulėgrąžų sėkloms aromatą. Suskystėjimo temperatūra – apie – +17°C. Santykinis tankis, esant +20°C – apie 0,921 g/cm3.

Pagrindiniai aliejaus komponentai

Nesočiosios riebalų rūgštys: daugiausia linolo (C 18:2) apie 69%, oleino (C 18:01) apie 18%, sočiosios riebalų rūgštys: palmitino (C 16:0) apie 5%, stearino (C 18:0) apie 3%, vitaminai A ir E, karotinoidai, cinkas, varis.

Savybės ir panaudojimas

Naudojamas tik kosmetikos tikslams.

Kosmetikos ir masažo preparatuose rekomenduojama maksimali saulėgrąžų aliejaus koncentracija – 20%. Esant didesnei koncentracijai, galimas per didelis odos išsausinimas. Ypač su ilgo naudojimo, gali stipriai išdžiūti oda (sumažėja riebalų gamyba). Vartoti reikia atsargiai.

Jį galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir kaip bazę, kurią galima prisotinti įvairiais eteriniais aliejais bei kitais aktyviais komponentais ir sukurti norimos koncentracijos ir savybių individualius ir įvairius kosmetikos preparatus, masažo kremus bei aliejus, skirtus kūno ir veido odos priežiūrai.

Patarimas

Kuriant kosmetikos preparatus pagal individualias receptūras būtina laikytis saugių eterinių aliejų bei kitų komponentų dozavimo normų. Dozuoti labai atsargiai, gali dirginti jautrią odą.

Pastaba

Aliejus turi džiovinamąjį poveikį.

ĮSPĖJIMAS

Galima galimybė individualiai netoleruoti šio augalinio aliejaus.

Dėmesio

Preparatas yra skirtas tik IŠORINIAM NAUDOJIMUI! Laikykite saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausai, toliau nuo šilumos šaltinių, 6-25 °C temperatūroje. Kosmetikos gaminiuose jo koncentracija neturi viršyti nustatytų normų. Turint labia jautrią ir linkusią į alergiją odą prieš vartojimą reikėtų pasidaryti jautrumo testą. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Prieš vartojimą suplakti!

Pastebėjimas

Aukščiau pateikta medžiaga apie augalinį aliejų yra informacinio-rekomendacinio pobūdžio. Nagrinėjamas aliejus nėra skirtas gydymui.

Papildoma informacija

Svoris 0.1250 g
Talpa

Odos tipas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.