Pagalba ir info +370 699 49021

Naršydami sutinkate su mūsų „sausainėlių“ politika.

Abrikosų branduolių aliejus

Laba diena. Ar abrikosų kauliukų aliejus yra priskiriamas prie aromaterapijos ar labiau fitoterapijos? RENATA. PASVALYS.

Abrikosų kauliukų aliejus  plačiai naudojamas  aromatų terapijos  kosmetikos preparatuose, skirtuose veido ir kūno odos priežiūrai. Jis taikomas ir fitoterapijoje, kaip maisto papildas. 

Parašykite komentarą
Natūrali produkcija

Puikios prekės

Nemokamas pristatymas

Užsakymams Lietuvoje virš €100

Saugus atsiskaitymas

Visa / Mastercard / Paysera

Kokybiškas aptarnavimas

Jūsų nuomonė mums svarbiausia

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!